JA! Breda

Workshops

Op dit moment kunnen er helaas geen workshops plaats vinden in verband met COVID 19.

Zodra de mogelijkheid daar is boeken we graag uw reservering, dank voor uw begrip!

 

Workshop cupcakes/taart

Schrijf je alleen of samen met vrienden in voor een van onze gezellige workshops cupcakes / taart versieren met wisselende thema's. Onder professionele begeleiding ga je met verschillende technieken en materialen aan de slag om een taart te vullen en te bekleden of 6 mooie cupcakes te creeren die je aan het eind mee krjigt in een leuk taartdoosje. Daarnaast krijg je van ons ook de recepten mee zodat je hier thuis weer mee aan de slag kunt.Ons streven is een leuke leerzame workshop waarbij gezelligheid centraal staat.

Tijdens de workshop staat er onbeperkt verse thee voor je klaar en wij zorgen ervoor dat alle materialen die je nodig hebt aanwezig zijn. 

Onze workshops:

Elke keer staat er een ander thema centraal waar we mee aan de slag gaan.

Datum: zondag 21 februari.

Aanvang: 16.00 uur ( ander tijdstip kan in overleg ) 

Tijdsduur:2,5 uur

Prijs: € 25,- p.p

Minimaal 6 personen per middag/avond.

Schrijf je zo snel mogelijk in om teleurstellingen te voorkomen!

 

Vrijgezellenfeest (dagen in overleg) duur: 2,5 uur € 25,-

Speciaal voor deze gelegenheid gaan jullie geen gewone cupcakes versieren, maar verrassen wij jullie met een selectie van COCKTAILCAKEJES. Om de feestvreugde extra te verhogen kan er gekozen worden om de workshop uit te breiden met een glas roze bubbels/ glas wijn of diverse hapjes.

Bedrijfsuitje/teambuilding (dagen in overleg) duur 2,5 uur € 25,- p.p

Leer je collega's ook eens op een andere en creatieve manier kennen. Onder geheel ongedwongen sfeer komen de beste ideeen tot stand.Aansluitend kan er worden gekozen om de workshop uit te breiden met een borrel en bittergarnituur of luxe hapjes voor een passende afsluiting.

Babyshower (dagen in overleg) duur : 2,5 uur € 25,- p.p

Geheel in stijl van de aankomende geboorte(blauw, roze of moet het nog een verrassing blijven), gaan jullie cakejes en koekjes versieren met elkaar. Voor de toekomstige moeder hebben we aan het eind nog een leuke verrassing. 

Kinderpartijtje €  17.50,- p.p

(vanaf 6 jaar woensdagmiddag, andere dagen in overleg)

De jarige staat natuurlijk helemaal centraal tijdens deze feestelijke middag. De slingers hangen en de balonnen zijn opgeblazen om er een groot feest van te maken. De eerste 1,5 uur gaan we onder het genot van onbeperkt limonade de leukste cakejes versieren met parels, glitters en chocoladesnippers die je mee naar huis neemt in een leuke cupcakedoos om thuis te trakteren. Daarna verwennen we de kinderen met een portie frietjes, appelmoes en keuze uit een frikandel, kroket of hamburger.

Heb je speciale wensen? Bel,mail of kom gewoon langs om de mogelijkheden te bespreken.

Bij onvoldoende inschrijvingen voor de vrije inschrijvingsavond (woensdag) nemen wij contact met u op om een alternatieve datum voor te stellen.

JA! BREDA is gelegen in hartje centrum aan de
sfeervolle Grote Markt van de historische Brabantse stad Breda.