JA! Breda

Wij zijn JA! Breda

De gezondheid van onze gasten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit.
Het is toegestaan om met max 4 personen aan 1 tafel plaats te nemen, of uit 1 huishouden te komen.
Niet onnodig door het bedrijf te wandelen en de verplichting om te zitten leven wij na. We bieden onze gasten desinfecterende dispensers in openbare ruimte aan. Alle besmetingsgevoelige punten worden extra vaak gereinigd. We volgen de procedures voor het omgaan met collega's die ziek zijn. Zo proberen we er alles aan te doen de richtlijnen van het RIVM te volgen

 

We willen aan u vragen:

Was regelmatig uw handen, hoesten en niezen aan de binnenkant van uw elleboog. Vermijd het schudden van handen. Maak gebruik van papieren zakdoekjes. Registreer u via de sticker op de drankkaart, daarvoor dank. 

Het coronavirus heeft impact op ons allemaal. maar gezondheid gaat boven alles. mocht er iets wijzigen in de maatregelen houden wij u natuurlijk op de hoogte. 
Ben jij ook zo nieuwsgierig? Je van harte welkom voor onze nieuwe kaart.

Ja!Breda is gelegen in hartje centrum aan de sfeervolle Grote Markt van de historische Brabantse stad Breda.

Met een keuze uit 30 verschillende bieren, 35 wijnen per glas en een heerlijk terras kun je bij ons terecht.

Het is een gezellig en eigentijds ingerichte lunchroom. 's Morgens kunt u voor diverse soorten koffie, zes verschillende ambachtelijk gemaakte chocomelk of verse thee in 11 verschillende smaken met zoete lekkernijen of voor drie verschillende soorten ontbijt bij ons terecht.

Onze taarten en koekjes worden met liefde dagelijks bereid, pure chocolade taart, wentelteefjes van suikerbrood,
cheese cake met blauwe bessen, cappucino/karamelcake, red velvet, appeltaart en een wisselend daggebak, brownies, macarons, muffins, ijshoorntjes met mousse, spons cake, kletskoppen enz enz enz. 

Vol trots serveren wij al onze lunchgerechten uit eigen keuken. Van grote tosti's, sandwiches, verse waldkorn bollen, foccasia brood, uitsmijters, hapjes, snacks, luxe broodjes, tot een soep of diverse salades.

Voor een verscheidenheid aan High Tea's bent u bij ons aan het juiste adres. Een pot thee en een grote stoere, stalen etagère met een combinatie van zoete en hartige verwennerijen uit eigen keuken, zo wordt u bij ons in de watten gelegd.

Ja! beshikt over een gezellig terras met uitzicht op de Grote kerk.

Op vele verzoek is Ja!Breda de donderdag en zaterdagavond geopend en de andere avonden op reservering. Voor een High wine, Shared dining, High Beer, Wijnproeverij, diverse high tea's, of ons drie gangen keuze menu of borrelplank van 1 1/2 meter.

Het is gelegen op loopafstand van het station en diverse parkeergelegenheden.

Ja! Breda: waar u kunt genieten van een ontspannen ambiance.

JA! BREDA is gelegen in hartje centrum aan de
sfeervolle Grote Markt van de historische Brabantse stad Breda.